helicopter vlucht

Veel mensen hebben tegenwoordig een ‘bucket list’. Dit is een, meestal denkbeeldige lijst, waarop mensen activiteiten plaatsen die zij gedaan willen hebben voordat zij er niet meer zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bungeejumpen, een bepaalde reis maken of bijvoorbeeld een motorrijbewijs halen. Wat vaak ook een erg populair item is voor op de bucketlist, is het maken van een helikoptervlucht. En wist je dat dit een item is dat vrij eenvoudig gerealiseerd kan worden?

Privé helikopter huren

Het huren van een privé helikopter is een fantastische ervaring. Je kunt bijvoorbeeld een vlucht maken boven een locatie naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld het prachtige Amsterdam eens vanuit de lucht bekijken. Daarnaast is het huren van een privé helikopter ook ideaal wanneer je snel van A naar B wilt, en files wilt ontwijken. Zo worden privé helikopters vaak ingehuurd voor het vervoeren van DJ’s of artiesten, of andere VIP’s.

Samen een privé helikopter huren

Het huren van een privé helikopter is natuurlijk ook een prachtige ervaring om met iemand te delen. Ben je onlangs getrouwd of ken je iemand die gaat trouwen? Een helikopter vlucht zou toch een ontzettend romantisch cadeau zijn! Er zijn zelfs mensen die hun geliefde ten huwelijk vragen vanuit een helikopter. Het is immers vrij eenvoudig om op bepaalde coördinaten een spandoek neer te leggen (WIL JE MET ME TROUWEN), en daar vervolgens langs te vliegen. Je geliefde kan zijn of haar geluk dan waarschijnlijk niet op.

Kies altijd voor een ervaren verhuurbedrijf!

Het huren van een privé helikopter is iets wat je het beste kunt doen bij een echte professional. Wanneer je kiest voor een echte expert, weet je zeker dat jouw vlucht eruit komt te zien als verwacht. Daarnaast houdt een professioneel verhuurbedrijf rekening met meerdere omstandigheden. Denk aan het weer en veiligheid.

 helicopter vlucht