camping

Tegenwoordig hebben we gelukkig de luxe om regelmatig op vakantie te gaan. Mensen kiezen voor de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen. Maar wist je dat je ook in Nederland heerlijk vakantie kan vieren? Nederland is een land met veelzijdige landschappen en steden. Er is genoeg te zien en natuurlijk ook te doen. In deze blog krijg je wat informatie over plekken waar je kunt kiezen voor een vakantiehuis(je) in eigen land.

Een huisje in het zuiden: het prachtige Limburg

Limburg is een fantastische plek om vakantie te vieren. Allereerst is het er in de zomer vaak net iets warmer dan op noordelijk gelegen plekken. Daarnaast biedt Limburg veel aan natuur. Zo kun je de Sint Pietersberg beklimmen. Dit is de enige berg in Nederland en met een beetje geluk tref je er zelfs een levensechte Oehoe aan. Hou je meer van steden? Dan kun je altijd een bezoek brengen aan het fantastische Maastricht. De enorme Maas die door de stad heen loopt, het bruisende Vrijthof en de vriendelijke mensen maken de stad tot een goede vakantiebestemming. Verder ben je, wanneer je in Limburg bent, in de buurt van onder andere België en Duitsland. Een klein internationaal uitstapje is daarom zo gedaan.

Een vakantiehuis op resort Ameland

Hou je van water en ben je liefhebber van de echte eilandsfeer? Dan is Ameland een goede optie voor jou. Je vindt er een prachtige vuurtoren, een rustgevend natuurcentrum en leuke musea. Het is een heerlijke plek om vakantie te vieren. Natuurlijk zijn er ook leuke strandactiviteiten die je er kunt uitvoeren. Dit kan onder andere via bedrijven als Ameland Adventure. Wanneer je een huis wilt huren of kopen op Ameland, kun je dit het beste doen op een resort. Zo weet je in ieder geval dat alles goed geregeld is.

De randstad

Ook de randstad is uiteraard een leuke plek om vakantie te houden. Zo kun je steeds verschillende grote en bruisende steden bezoeken. Ontzettend leuk toch!