sea

Heb jij liever zon, zee en strand in plaats van regen en kou? Dat is zeker te begrijpen… Er zijn genoeg bestemmingen, niet al te ver vliegen vanaf Nederland, waar jullie in de herfstmaanden nog lekker kunnen genieten van de zon. Om jullie te inspireren over bestemmingen voor een vakantie in oktober of een vakantie in november, staan hieronder 5 bestemmingen waar jullie lekker kunnen nazomeren!

Canarische eilanden

De Canarische eilanden worden steeds populairder als bestemming voor een zonvakantie in de herfst of winter. Dit komt omdat het op de Canarische eilanden eigenlijk heel het jaar door warm weer is. De Canarische eilanden liggen op ongeveer 4 uur vliegen. Deze uurtjes vliegen zijn zeker de moeite waard voor temperaturen van rond de 25 °C.

Cyprus

Cyprus is een goede bestemming als je houdt van culturele bezienswaardigheden, maar ook van strandvakanties. Cyprus bezit over een bijzonder rijk cultureel erfgoed.Verder schijnt de zon op Cyprus maar liefst 340 dagen per jaar! Dus lekker relaxen op het strand zit er ook zeker in.

Kaapverdië

Over het weer op Kaapverdië hoef je niet te twijfelen, want zelfs in de wintermaanden is het er rond de 27°C! Verder is Kaapverdië een prachtig land waar super veel te doen is. Het is een ideale bestemming voor actieve dingen zoals wandelen of duiken, maar ook om lekker van de zon te genieten en te relaxen op de mooie stranden.

Egypte

In Egypte heb je door het woestijnklimaat vrijwel 100% zonzekerheid in de herfst. Er valt geen regen en je hebt veel zonuren, dus dat is ideaal voor een zonvakantie! Ontdek de mooie stranden en de spectaculaire onderwaterwereld of bewonder de culturele schatten van Egypte.

Gambia

Dit Afrikaanse land is de perfecte bestemming voor de koudere maanden. Gambia heeft lange uitgestrekte stranden, een prachtige natuur en bijzonder diersoorten. Gambia wordt  ook wel ‘The smiling coast of Africa’ genoemd, dit komt door de vriendelijke locals en de  gastvrijheid. Tevens is Gambia het veiligste land om de Afrikaanse cultuur te ontdekken.