vintage wielen

Bij een vintage interieur krijgen sommige mensen al direct een beeld in hun hoofd bij het horen van een vintage interieur. Dit is echter niet bij alle mensen direct positief, terwijl een vintage interieur juist iets heel positiefs kan zijn. Het klopt dat deze materialen vaak al 30 jaar of ouder zijn, maar na een kleine opknapbeurt werken items zoals vintage wielen altijd nog optimaal en daarnaast hebben ze ook nog eens een prachtige uitstraling.

Hoe pas ik de vintage stijl toe in mijn interieur?

Om de vintage stijl op een juiste manier toe te passen moet dit juist worden gecombineerd. Het mag natuurlijk nooit overheersen, want dan heb je eerder het idee dat je in een museum terecht bent gekomen in plaats van een woonkamer. Vintage moet daarom goed worden afgewisseld met modern. Het afwisselen van deze stijlen moet wel op een goede manier gebeuren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat deze stijlen met elkaar gaan botsen. Bij vintage zijn dit voornamelijk bruine en witte kleuren. Die worden uiteraard nog vaak aangevuld met een bepaald accent. Kies daarom afhankelijk van het vintage interieur vervolgens de juiste kleuren om de woning compleet te maken.

Welke onderdelen kunnen zich onderscheiden met vintage?

Meubelen zijn over het algemeen de onderdelen die een vintage stijl hebben. Die kunnen dan in veel gevallen worden aangevuld met items zoals vintage wielen. De reden dat er vaak wordt gekozen voor vintage meubelen is dat ze soms wat sierlijke randjes hebben en ook daadwerkelijk wat uitstraalt in je woning. Deze vintage meubelen worden vaak aangevuld met tafels en stoelen die de vintage interieur stijl helemaal afmaakt.

Wat is er zo bijzonder aan vintage?

Vintage items zijn niet overal te vinden. Hiervoor kun je er uiteraard wel naar op zoek op internet of je gaat een kijkje nemen in een winkel. Je kunt dan echt mooie vintage items kopen die een prachtige aanvulling voor je interieur kunnen zijn. Daarbij kunnen sommige vintage items nog meer waard worden wanneer ze ouder worden.