Apple reparatie

Het scherm

Een barst in het scherm van een IPhone is zo gebeurd, er is vaak niet meer nodig dan een klein tikje of een ongelukkige val. Of het nou een kleine, grote barst of een breuk in het glas zit , het touchscreen van de iPhone blijft vaak nog werken. Ondanks hij nog prima functioneert is het gewoon geen gezicht. Een barst in het scherm is de meest voorkomende Apple reparatie en is gelukkig vaak ook prima te repareren.

De behuizing

Helaas is de achterkant van een IPhone vaak een net zo makkelijk slachtoffer voor een botsing of een val. Het scherm en de rest van de behuizing is vaak ook al snel gebarsten en in sommige gevallen zelfs echt gebroken. Gelukkig is er behalve het kapotte glas niet veel aan de hand in de meeste gevallen. En hoort dus ook echt thuis tussen de eest voorkomende Apple reparaties.

De connector

De IPhone laadt niet meer op of de IPhone kan geen verbinding krijgen met je pc of Mac. Het kan altijd en bij iedereen makkelijk gebeuren bij een val of als de kabel met een verkeerde hoek te vaak in en uit de iPhone is gehaald. Maar dan vraag je jezelf af “Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de iPhone?

Je kan hier zelf gemakkelijk achter komen wat het probleem is. Als de adapter inclusief kabel een iPhone, iPod of iPad van een vriend of vriendin kan opladen dan is bijna helemaal zeker dat het aan de connector van de IPhone ligt.