De koude periode is aangebroken en het is tijd om je zomerse kleding achterin de kast te stoppen en ruimte te maken voor nieuwe, winterkleding! Wil je je goed dik kleden maar tegelijkertijd er nog steeds leuk uitzien? Wij vertellen jou wat de grote trends van deze winter zijn!

Nieuwe kledingtrends voor de winter

1. Grote jassen

1 van de grootste en blijvende trends in de markt zijn grote jassen! Tijdens de fashion week voor Autumn/Winter 2017 zijn ze massaal geïntroduceerd door verschillende grote merken en hebben winkelketens zoals H&M en Zara het ook opgepakt door eigen jassen te produceren en voor een goedkopere prijs te verkopen. Dit jaar zijn de grote jassen nog steeds een trend en worden ze nog steeds door beroemde influencers gedragen

2. Corduroy broeken

Going back to the 70’s! Corduroy is weer helemaal in en voornamelijk de high waisted corduroy broeken met wijde pijpen. Corduroy broeken zijn ideaal voor verschillende soorten gelegenheden, zo kun je het dragen voor meetings op werk of een dagje uit in Amsterdam. Met corduroy broeken hoef je je geen zorgen te maken, ze zijn namelijk echt een klassieker!

 

3. Prints on prints

Slangenprint, tijgerprint, krokodillenprint… Ze zijn nu helemaal hip! Op de catwalk voor Autumn/Winter 2018 waren ze door verschillende merken weer geïntroduceerd en wij zijn fan van de trend! Zo kun je in de geselecteerde foto’s onze favoriete outfits zien waarin je de verschillende prints in terugziet. Met een print kun je in een casual look nog steeds chic en opvallend eruit zien!

4. Women in suits!

In de mode-industrie zie je steeds meer ontwikkeling en ook meer diversiteit. Zo zijn pakken en blazers niet alleen meer voor mannen, maar kunnen ze ook sexy en chic zijn bij een vrouw! Ideaal voor als je veel vergaderingen moet bijwonen, presentaties moet houden en vaak op kantoor werkt!

5. Shades of brown

Shades of brown is the new all black! Net zoals corduroy zijn de shades of brown weer terug in de mode, wat vooral een trend was in de jaren 70. De kleur bruin is klassiek, chic en vrouwelijk maar tegelijkertijd ook stoer!

Wanderlust voor jouw winterkleding!

Op zoek naar iets anders dan alleen de winkelketens van tegenwoordig? Dan is Wanderlust echt iets voor jou! Bij Wanderlust vind je vintage gemixt met bohemian styles en printjes geïnspireerde kledingstukken. De collecties van Wanderlust zijn geïnspireerd door het dagelijks leven. Dit maakt elke collectie dus anders en uniek! Bij Wanderlust kun je altijd kwaliteit voor de prijs verwachten. Zie meer op de website!