Wakker worden terwijl de regen op het dak tikt. De een wordt er lyrisch van en de ander baalt als een stekker. Moet je juist vandaag naar je werk? Heeft je man de auto nodig? Dat wordt een lange regenjas voor dames uit de kast trekken. Heb jij ook al zo’n mooi model gevonden? Hoe vervelend regen ook is, dan zie je er in ieder geval stralend uit met zo’n mooie jas. Je zou bijna blij worden als de regen ’s morgens op het dak tikt.

Lange regenjas dames

Wil je echt mooi zijn zelfs in een flinke regenbui, schaf dan een elegante regenjas aan. Wil je een mooie jas, dan mag je vaak wel redelijk diep in de buidel passen. Een handige optie is daarom om te kiezen voor een jas die je ook tijdens droog weer kunt dragen.

Lange regenjas dames in verschillende kleuren en dessins

Zoek je een regenjas, dan denk je misschien aan een saai blauw of zwart model. Zo een waarvan er dertien in een dozijn gaan. Gelukkig is dat absoluut niet nodig. Ook als het om een regenjack gaat kun je de meest elegante en modieuze modellen dragen. Ben je helemaal weg van bloemetjes, kies dan een jas met bloemenprint. Mag de dag van jou wel wat vrolijkheid krijgen als de regen met bakken uit de lucht valt? Ga dan voor een knalgeel exemplaar. De lange regenjassen voor dames kunnen over zowel broeken als rokken gedragen worden. Omdat de modellen extra lang zijn, hoef je zelfs niet bang te zijn voor natte benen. Ook je panty’s blijven dus droog.

Droog kapsel

Tja, je kapsel, dat is ook altijd zo’n dingetje als het regent. Hoe kom je fatsoenlijk op je afspraak als het regent? De lange regenjassen zijn voorzien van een capuchon, dus dat is een optie. Is het droog, dan kun je hem prima opvouwen en wegstoppen in de kraag. Misschien vind je het sowieso niet fijn om iets op je hoofd te zetten. Combineer een hippe en trendy regenjas dan met een paraplu!