Iris love

Heb je ooit wel eens goed naar je iris gekeken? Dit is een kunstwerk op zich. Dit deel van je oog bevat de meest prachtige kleuren en texturen. Bovendien is iedere iris, net als je vingerafdruk uniek. Niemand heeft dezelfde iris als jij. Dit maakt het al bij al een heel bijzonder onderdeel van je lichaam. Hoe mooi is het dan ook om dit deel te verwerken in een kunstwerk van glas: je iris als glazen kunstwerk!

Kunstwerken van je iris

De iris als basis voor een kunstwerk van glas; het is tegenwoordig mogelijk. Dat maakt een kunstwerk ontzettend persoonlijk. Niemand zal precies hetzelfde kunstwerk in huis hebben. Maar hoe wordt dit nu precies gemaakt. Het begint allemaal met het fotograferen van de iris. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een zeer geavanceerde fotografische studio, speciaal geschikt om irissen perfect vast te leggen. Het resultaat is overdonderend. Je zult op de foto perfect alle kleuren en texturen van je eigen iris kunnen onderscheiden. Van deze foto kan vervolgens een kunstwerk worden gemaakt. Er zijn vele mogelijkheden. Ten eerste kies je een materiaal. Zo kan he kunstwerk bijvoorbeeld worden gemaakt van metaal, maar ook van glas. Je iris wordt dan afgedrukt op het glas. Een uniek kunstwerk is het resultaat.

Enorme toewijding

Met de grootste toewijding werken de kunstenaars aan het creƫren van het unieke kunstwerk van glas van je iris. Achteraf ondertekenen ze de kunstwerken. Ze worden ook gecertificeerd en geregistreerd als unieke kunstobjecten. Jouw iris op glas zal een uniek en spectaculair kunstobject worden.