Haarband winterstyling

Nou, heel leuk zo’n haarband. Maar hoe kun je nou het best je haarband stylen? Er zijn natuurlijk onwijs veel mogelijkheden. Hieronder heb je er een paar:
• High bun: Makkelijk, messy en ideaal voor heftig winterweer.
Trek de haarband over je gezicht totdat de haarband onder je haar zit. Daarna maak je het compleet met een warrige hoge knot. Omarm de wildheid van het weer en stop met vechten!

• Klassiek: Simpel en net iets formeler.
Trek hierbij alleen maar de haarband op de haarlijn. Klaar zo, niks meer aan doen. Deze “klassieke” stijl is net zo gemakkelijk als een high bun maar toch net iets minder warrig. Kam je haar (of voeg droogshampoo toe) om meer volume toe te voegen.

• Carré: Klaar voor een feestje.
Hierbij is het hebben van stijl haar het makkelijkst. Bij Carré plaats je de hoofdband over het haar net boven de oren. Zo creëer je een beetje het “Pocahontas” effect.

Bij deze stijlen kun je natuurlijk een vlecht (of zelfs twee vlechten), een ingestoken paardenstaart of zelfs buns toevoegen om een creatief resultaat te bereiken.

Tip: Speel ook met losse plukjes, zo kunnen een paar lossere plukken je look al helemaal omtoveren tot iets totaal anders.

Haarband winterkleuren

De kleuren van dit najaar zijn allereerst vrij fel en vrolijk. Nou zullen de trends voor de winter meer vallen richting de geel, oranje en violet. En voor de herfst meer naar wat donkerdere tinten zoals olijfgroen en donkerrood.

Ook al zijn dit de trends, betekent het nog niet gelijk dat je je hieraan hoeft te houden. Uiteindelijk gaat het erom dat de kleur van je haarband bij je outfit, ondertoon én haarkleur.

Shop bij Fantastic-Fashion de mooiste haarbanden voor dames. Probeer toch deze winter eens een haarband dames! Je zult er zeker geen spijt van krijgen.