Spiegel nachtkastje

Bezig met het inrichten van de slaapkamer? Spiegel nachtkastjes zijn onze nieuwe favoriete upcoming trend! Ze zijn handig, uniek en hebben een luxe uitstraling. Hieronder vertellen wij jou precies waarom de spiegel nachtkastjes onze nieuwe favoriete meubels zijn!

Spiegel nachtkastjes voor de slaapkamer

De slaapkamer… Een plek waar je graag tot rust komt en jezelf weer kunt opladen.

Hoe fijn is het om in een slaapkamer te slapen met een rustgevend interieur wat toch picture perfect blijft? Met spiegel nachtkastjes voeg je in je slaapkamer iets speciaals en unieks toe. De nachtkastjes laten de ruimte ook groter lijken doordat ze een reflectie hebben zoals een echte spiegel. Dit is ideaal als je een kleine slaapkamer hebt of in een klein appartement met kleine ruimtes of in een studio woont! Spiegel nachtkastjes springen er echt uit wanneer een slaapkamer lichte kleurtinten in andere meubels heeft. Dit kun je doen met lichte kleur rozen/planten op de nachtkastjes of lichte lampkapjes zoals op de foto’s gebruikt wordt. Zo blijft je slaapkamer er altijd fotogeniek uitzien!

Spiegel nachtkastjes: Wilmar Maatwerk doet ‘t!Spiegel nachtkastje

Alle soorten kasten, deuren of meubels voor het interieur… Wilmar Maatwerk ontwerpt samen met jou de meubels van jouw dromen! Tijdens het proces laat het bedrijf jou exact zien hoe jouw kledingparadijs zoals een inloopkast eruit kan komen te zien met behulp van een tekenprogramma! Zoek je nieuwe kantoorkasten? Ook hierin kan Wilmar Maatwerk iets voor jou betekenen. Laat jouw droom interieur uit laten komen samen met de hulp van Wilmar Maatwerk!

Spiegel nachtkastje