europarcs bonaire

Altijd al willen weten hoe het is om elke dag van de zon, zee en strand te genieten? Verblijf in een appartement in Bonaire en leef als een Bonaire-local! Op het eiland kunt u helemaal tot rust komen en genieten van alle dingen die het eiland en het resort te bieden heeft.

Een appartement: leef als een echte Bonaire-local!

Resort Bonaire ligt ten zuiden van Kralendijk, de grootste plaats en ook de hoofdstad van Bonaire. De meeste inwoners van Bonaire wonen in Kralendijk, maar het is een kleine, rustige stad. Het centrum bestaat uit de winkelstraat, Kaya Grandi en boulevard, Kaya Craane. Hier in het centrum vindt u leuke winkeltjes en goed, lekker eten bij restaurants. Dichtbij Resort Bonaire vindt u ook de meest prachtige duik/snorkelplekken. Bonaire maakt deel uit van het Nederlands koninkrijk en u kunt erop vertrouwen dat de gezondheidszorg even goed is als in Nederland zelf!

Een appartement bij Resort Bonaire

Het splinternieuwe Resort Bonaire biedt luxe appartementen en ruime penthouses aan waar u helemaal tot rust kunt komen. U kunt kiezen uit een 2-persoons appartement, een 4-persoons appartement en een ruime en luxe 4 tot 6-persoons penthouse. De tuin van uw verblijfsplek groeit ook prachtige, tropische groensoorten. Op het resort kunt u genieten van het mooie zwembad met een waterspeeltuin, waar de kinderen de tijd van hun leven kunnen hebben. Het resort beschikt over een bar aan het zwembad voor hapjes en drankjes.