jacuzzi

Heb je een jacuzzi in de tuin? Dat is ontzettend ontspannend, en kan veel gezellige avonden opleveren. Vooral als je een jacuzzi hebt voor meerdere personen, kun je je vrienden regelmatig uitnodigen voor een gezellig avondje. Jacuzzi’s van Elite Wellness zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende formaten, dus je kunt het zo gek maken als je wil. Of je nou een jacuzzi kiest voor twee personen of voor vijf personen, het levert heel veel plezier op met je geliefde of met je vrienden. Samen drinken jullie een drankje, maar waar laten jullie de glazen? Of kan iemand wel een comfortabel nekkussen gebruiken? Er zijn een heleboel accessoires verkrijgbaar die je sessie in de jacuzzi een stuk comfortabeler en gezelliger maken. In deze blog zetten we de leukste voor je op een rijtje.

Handdoekhouder

Een handdoekhouder kan heel handig zijn als aanvulling op je jacuzzi. Zo hoef je je handdoek nooit meer een stuk verderop neer te leggen, maar heb je hem altijd binnen handbereik. Je hoeft nooit meer door de kou op weg naar je handdoek, maar je slaat hem direct om je heen.

Spabar

Voor iedereen die wel eens een drankje drinkt in zijn of haar jacuzzi, is de spabar perfect. Dit is een soort drijvend dienblad waar je alles op kwijt kunt. De bar drijft stabiel op het water en heeft openingen voor glazen en hapjes. Zo hoef je nooit meer de hele avond met je glas in je hand te zitten! Ook zijn er bartafels die je aan de jacuzzi kunt monteren. Deze kun je draaien en zijn heel handig voor een fles drinken.

Trapjes en instapbeugels

Een trapje of een instapbeugel is vaak noodzakelijk. Een jacuzzi heeft namelijk vaak een vrij hoge instap, waardoor niet iedereen makkelijk in de jacuzzi kan komen. Een trapje zorgt ervoor dat iedereen zo de jacuzzi in kan stappen! De treden zijn vaak voorzien van een antisliplaag, zodat je niet kunt uitglijden.

Nekkussens en zitkussens

Nekkussens en zitkussens verhogen het comfort van je jacuzzi. Ben je bijvoorbeeld erg klein? Dan is een zitkussen perfect. Hierdoor zit je namelijk net wat hoger, waardoor je niet telkens kopje onder gaat. Je kunt een zitkussen makkelijk vullen met water, waardoor je meteen water hoger zit. Nekkussens zorgen ervoor dat je je hoofd kan laten rusten en helemaal kunt ontspannen.

Buitendouche

Ook een buitendouche kan uitkomst bieden als je een jacuzzi hebt. Het is namelijk wel zo fris om schoon in de jacuzzi te stappen. Als je zeep in je kleding of andere producten op je huid hebt, kan dit namelijk het water van de jacuzzi aantasten. Zo kan het water bijvoorbeeld erg gaan schuimen. Een buitendouche is ideaal, omdat je je zo altijd even kunt afspoelen voordat je in de jacuzzi stapt.

Speelkaarten

Behoort een potje kaarten in de jacuzzi tot een van je favoriete bezigheden? Dan zijn waterbestendige speelkaarten ideaal. Deze kreukelen of scheuren niet door het water, waardoor je er eindeloos plezier van kunt hebben. Waterbestendige speelkaarten zijn ook het perfecte cadeau voor vrienden met een jacuzzi in de tuin.