Kurio-Store

Tegenwoordig besteden steeds meer kinderen hun tijd op een tablet, smartphone of computer. Als ouder heb je hier weinig zicht op want waar besteden ze al die tijd op hun tablet aan? Welke websites bezoeken ze en welke spelletjes worden er gespeeld? Met een tablet van Kurio-Store voorkom je dat je kind op verkeerde websites terecht komt en heb je ook nog eens grip op de schermtijd. 

De gevolgen van overmatig gebruik van tablets

Naast het feit dat overmatig gebruik van een tablet, smartphone of computer niet bevorderend is voor de ogen is heeft het nog andere nadelige gevolgen. Zo kan de ruggengraat en de hersenstam worden uitgerekt doordat veel kinderen hun kin op de borst laten rusten tijdens het gebruik van dit soort apparaten. Hiermee kan de ademhaling, hartslag en bloeddruk beïnvloed worden. Daarnaast kunnen er ook slaapproblemen ontstaan. Doordat steeds meer kinderen een smartphone en/of tablet in hun slaapkamer hebben, slapen ze slecht en vaak te weinig. Het gebruik van dit soort apparaten voor het slapen gaan beïnvloedt namelijk het slaapritme en veroorzaakt daarmee slaapproblemen. 

Wat is een tablet van Kurio-Store?

Met een tablet van Kurio-Store kan je de nadelige gevolgen van tabletgebruik terugdringen. De tablet van Kurio-Store is namelijk een kindvriendelijke tablet met verschillende features. Zo kan je als ouder gemakkelijk zien hoeveel tijd je kind op de tablet besteed en kan je een tijdslimiet per dag instellen. Daarnaast heeft de tablet een internetsysteem die ruim 450 miljoen websites filtert om te voorkomen dat je kind op de verkeerde websites belandt. 

Voordelen van een tablet van Kurio-Store

  • Internetsysteem dat 450 miljoen sites filtert
  • Beschikt over tijdsbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Zeer kindvriendelijk
  • Mogelijkheid om aan te sluiten op de tv