Alix

Alix the label: het is een merk met een verhaal, een modelabel die bij je moet passen en laat zien waar jij voor staat. Alix is namelijk omringt door de ‘cool kids, de ‘thrillseekers’ en de ‘rebels’. Ze staat voor vrouwen met een sterke mening, vrouwen met stijl en die nergens voor terug deinzen. Ben jij een Alix kinda girl?

Alix the label

Alix the label is een modelabel die zich bevindt in het het luxe assortiment, met zowel speciale als basic items. Het is ontworpen voor vrouwen die ergens voor staan, vrouwen die zichzelf aan de wereld durven te laten zien. Alix staat voor kwaliteit en dat is terug te zien in de kleding. Met Alix kan je s’avonds op stap in een chique avondjurk met high heals, maar deze jurk rok je overdag net zo makkelijk met een paar RAW sneakers. Combineren is iets wat Alix graag doet, ze houdt ervan om de wereld versteld te doen staan met de combinaties die zij zonder pardon durft te dragen.

 

Ben jij een Alix kinda girl?

Alix the label neemt je mee in haar wereld van avonturen en geweldige uitjes. Alix houdt namelijk van luxe, vrijheid en liefde. Verschillende powervrouwen hebben zich dan ook al bij het merk aangesloten en zijn benoemd tot echte Alix kinda girls zoals Naomi Avrahami, Claartje Rose en Salome Esther. Deze vrouwen weten waar ze voor staan en stralen dat uit, precies zoals Alix dat doet.

Ben jij net als Naomi Avrahami, Claartje Rose en Salome Esther een Alix kinda girl?

Check het nu:

  • Je bent niet bang om jezelf aan de wereld te laten zien
  • Je zet nieuwe mode trends en bent niet bang om te combineren
  • Je bent altijd omringt door individualisten, de populaire kinderen en de rebellen
  • Je bent succesvol
  • Je staat voor kracht en vrijheid